Общинският съветник Владимир Кисьов ще е гражданска квота в листата на ВМРО

25 Фев 2021 13:09

Общинският съветник от Съюз за Пловдив Владимир Кисьов е избран от гражданска квота да участва в листата на ВМРО за парламентарните избори.Той беше представен днес в София от лидерът на войводите Красимир Каракачанов. Владимир Кисьов ще е водач на листата на ВМРО в Пловдив област, а градската листа ще води депутатът Александър Сиди. Във връзка с с това председател на Съюз за Пловдив Евелин Парасков пусна своя позиция относно участието на Владимир Кисьов в листите на ВМРО:

 

Решението на инж. Кисьов за участието му в листата на ВМРО е взето индивидуално. Не са водени разговори с членовете на организацията и с мен, като председател. Няма решение на изпълнителния съвет на “Съюз за Пловдив”. До този момент организацията винаги е била единодушна по отношение на вземането на толкова важни решения. Гарантирам пред всички наши членове и симпатизанти, че тази практика няма да бъде нарушена.

Г-н Кисьов е доказан общественик, предприемач и свободен човек, неговата кандидатура е гражданска. Ето защо му пожелаваме успех в пътя, който е избрал към българския парламент.

Main Menu