Печат на тази страница

Китайското посолство кани пловдивски компании на едно от най-мащабните изложения в Китай

04 Мар 2021 13:57

 

 

Посолството на Китайската народна република, чрез Община Пловдив, отправя покана към компании от града и региона за участие в едно от най-мащабните изложения в Китай - China International Import Expo (CIIE). Изложението предоставя нови канали за държави и региони за бизнес развитие, укрепване на сътрудничеството и насърчаване на общия просперитет на световната икономика и търговия. CIIE е възможност за българските компании да представят директно своите продукти и услуги на китайския пазар. Общата изложбена площ на CIIE ще надхвърли 240 000 квадратни метра и очаква да привлече около 150 000 професионални купувачи от цял свят.

Тазгодишното издание на панаира ще се проведе между 5 и 10 ноември 2021 г. Очаква се то да надмине по мащаби събитието от 2020 г., в което са взели участие фирми от 145 държави, включително - 100 представители на предприятия от Fortune 500 и международни мозъчни тръстове, а посетителите на изложението са наброявали 400 000 души.

Главните фокус индустрии са: хранителни и селскостопански продукти, автомобилна индустрия, ИТ, потребителски стоки, здравеопазване, икономически услуги.

На 10 март 2021 г. от 10 до 11:30 часа ще се проведе онлайн информационно събитие, на което представители на Китайското посолство в България ще представят възможностите, които изложението предлага за компании, които искат да изнасят своите продукти и услуги на китайския пазар. Всяка компания ще има възможност да зададе конкретните си въпроси след презентацията.

Информационната среща ще се проведе в платформата Zoom на онлайн на адрес - https://egov-box.plovdiv.bg/login.aspx?meet=2872515337 (или влезте на сайт https://egov-box.plovdiv.bg и въведете код на срещата 2872515337). Не се изисква предварителна регистрация. Работният език на събитието е английски!

В срещата ще участват г-н Уанг Сюекун, икономически и търговски съветник на Китайското посолство в България, г-н Жу Ксиангбао, втори секретар, както и представители на звеното за “Бизнес развитие” на Община Пловдив.

За повече информация можете да разгледате уебсайта на изложението https://ciie.nl/

Ако имате въпроси, моля обърнете се към звеното за “Бизнес развитие” на Община Пловдив -  имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , тел. +359 32 656 883.

Main Menu