РК на БЛС към новите народните представители: Поздравяваме ви с успеха, обединете се за по-добро здравеопазване

06 Апр 2021 17:08

 

 

БЛС – Пловдив поздравява за успеха народните представители в 45-о Народно събрание, които бяха избрани и ще работят в условията на пандемия от Ковид – 19. От съсловната организация изказаха благодарност и към всички български граждани, които са дали своя вот и доверие.

„Надяваме се чрез вашата дейност сектор „Здравеопазване“ да бъде приоритет и да сте се убедили, че здравната система е основен елемент на националната сигурност. Без здрави и читави хора е невъзможно да има образование, икономика, туризъм и развлечение“, коментират от РК на БЛС. Оттам изразиха убедеността си, че народните избраници ще коригират предизборни си програми, независимо от партийна принадлежност и вероизповедание и ще се обединят за едно по-добре финансирано здравеопазване.

„Ние, българските лекари нямаме нужда от ръкопляскания и венци, защото в годините с цената на много компромиси сме изпълнявали своя граждански дълг. До този момент проблемите на здравната система от политическия елит се споделяше единствено и само по време на избори и когато са в опозиция“, допълниха още от съсловната организация.

От РК на БЛС поздравяват новите депутати с Международния ден на здравето и изразяват надежда, че в тяхно лице ще имат безкористен съмишленик в основната си дейност – опазване здравето на нацията. „Бог да ви благослови се надяваме на ползотворна работа на 45-о Народно събрание“, пожелават от РК на БЛС.

Main Menu