Стефан Стоянов откри конференцията за онлайн маркетинг Digital4Plovdiv & Expo

18 Ное 2021 13:58

 

Стефан Стоянов даде старт на шестото издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo.

Събитието се утвърди като едно от най-значимите в сферата на маркетинга и дигитализацията и всяка година събира водещи експерти от цялата страна, които споделят полезни практики.

„Сигурен съм, че програмата днес ще даде много шансове да станем по-добри в онлайн маркетинга и търговията. За нас в Община Пловдив е много важно да развиваме сектора на бизнес услугите и това е основната причина през последните години градът да расте бързо и да привлича повече млади хора. Имаме достатъчно талант, силна ИТ индустрия и много бързоразвиващ се аутсорсинг сектор. Имаме и възможността да пътуваме и да търгуваме с целия свят и ако работим заедно и се трудим усърдно съм сигурен, че ще се представим още по-добре.“ С тези думи зам.-кметът Стефан Стоянов откри конференцията и пожела успех на всички участници.

Digital4Plovdiv & Expo се провежда в два дни – 18 и 19 ноември в Международен панаир - Пловдив като първият ден е посветен на онлайн маркетинга, а вторият – на електронната търговия. И през двата дни участниците ще се запознаят с актуални казуси относно дигиталния маркетинг, интернет рекламите, както и тенденциите в платформите за онлайн магазини и иновациите в онлайн търговията.

Организаторите са подготвили над 40 срещи с лектори, на които участниците ще получат полезни практически съвети и ще научат повече за новостите в дигиталния свят от професионалисти в сферата.

Днес на специална галавечер ще се проведе и финалът на конкурса Digital Stars, чиято цел е да даде нови възможности за развитие на млади маркетолози в България, тепърва навлизащи в дигиталната сфера. Отличените ще получат експертно мнение и разпознаваемост в дигиталните среди.

Повече информация за Digital4Plovdiv & Expo можете да намерите тук: https://digital4plovdiv.com/

Main Menu