Козарев към Тотев: Звъннете на фирмата, с която сте сключили договор за поддържането на Пеещите фонтани

14 Май 2022 12:49

 

 

По повод запитвания от медии във връзка с публикацията на бившия кмет Иван Тотев във фейсбук от снощи "Козарев да вземе да види защо не светят фонтаните" директорът на "Градини и паркове" Веселин Козарев заявява следното:

"Господин Тотев, не търсете моя телефон, макар че го имате. Телефонирайте на управителя на фирмата, с която самият Вие сте сключил договор за поддържането на Пеещите фонтани още след реконструкцията им по европроект през първия Ви кметски мандат. Питайте него защо фонтаните снощи не са светели, защото същата фирма се грижи за тях и сега."

Според Козарев решението Пеещите фонтани да се поддържат от външна специализирана фирма е било правилно, тъй като "Градини и паркове" нямат достатъчен ресурс. ВиК екипът на предприятието се състои от един инженер и двама работници и отговаря за всички други обществени фонтани, чешми и поливни системи в Пловдив.

Козарев обаче е категоричен: "Ако бъде решено "Градини и паркове" да поддържа Пеещите фонтани, бъдете сигурни, че, макар и със скромните си ресурси, ще дадем всичко от себе си, за да се радват пловдивчани на една от най-красивите атракции в нашия град."

Main Menu