Пловдивските депутати от ГЕРБ присъстваха на среща за значимите проекти в район „Централен”

05 Апр 2022 18:51

 

Народните представители от ГЕРБ от 16-ти МИР – Пловдив-град се отзоваха на поканата на кмета на „Централен” Георги Стаменов за среща в галерия „Капана”, на която той представи важните за района проекти. Това са реконструкцията на Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”, Дондуковата градина, благоустройството на улица „Младежка”, на подлеза на „Баня Старинна”, разширението на детска ясла "Вълшебно детство".
„Това са пет проекта, които имат огромно значение за опазване на културното и архитектурно наследство и за развитието и модернизацията на центъра на Пловдив”, подчерта при представянето им Георги Стаменов.
От своя страна инж. Иван Тотев припомни, че като кмет на Пловдив с екипа си е работил по тези обекти, които вече имат строителни разрешения.
„С всички правомощия, които имаме като народни представители в 47-то НС, заедно с Радомир Чолаков и Стефан Шилев, ще продължим да настояваме пред управляващите за тяхното финансиране”, каза още инж. Тотев.
„Това, което ГЕРБ е направил в града, се вижда. Искаме да видим какво ще направят новите управляващи, защото всички се познават по делата”, категоричен бе народният представител от ГЕРБ Радомир Чолаков.

Main Menu