Костадин Димитров символично запали светлините на елхата в „Тракия”

02 Дек 2020 19:18

 

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров символично запали светлините на празничната елха в парк „2019”. Тази вечер хиляди лампички грейнаха върху коледното дърво, след като присъстващите заедно отброиха обратно от 10 до 1.
„Тази елха е символ на светлината, която е скрита и в най-мрачната година, Тя е като пожелание за бъдещето. Споделете коледната магия и нека си пожелаем заедно по-светли времена”, призова кметът на „Тракия” Костадин Димитров и допълни:
„Проблемите и болестите да останат в старата година. Да посрещнем празниците здрави и изпълнени с вяра и надежда за по-добра и по-щастлива 2021-ва година”.
Преди това любими коледни песни озвучаваха парка, а 11-годишната Анна-Мария Гендова от Арт Войс Център развълнува със своето дебютно изпълнение на песента „Ангели в снега”.
Тази година заради пандемията с коронавируса не се проведе празничния концерт на възпитаниците на училищата и детските градини в най-младия пловдивски район. Настроение създаваше Дядо Коледа, в чиято роля влезе водещият Стефан Лозанов.
Символичната церемония бе излъчена на живо във фейсбук страницата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров, за да може повече хора да станат съпричастни към събитието.

Main Menu