Костадин Димитров: Полагам усилия за решаването на проблемите в „Тракия”

01 Сеп 2021 10:01

 

Дългоочакваният ремонт на улица „Братан” в зона А-6 в най-младия пловдивски район е към края си. Пътната артерия вече е преасфалтирана, като е положен и вторият плътен слой асфалтобетон.
„Завършваме "Братан". Работата тук беше интересна. В началото дълго преговаряхме с ВиК да ремонтират водопровода по трасето. Накрая те затвориха една част, а ние довършихме. Преговорите продължават, защото няма достатъчно налягане. Така или иначе горният финален слой е факт, а всичко, което се случи тук е показателно за работата ни”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров след поредната си инспекция на обекта.
Той обясни, че всъщност много малък процент от проблемите, които решава един районен кмет, са в "неговия ресор" и решенията изискват много преговори и сигнали към други институции.
„Това обаче не означава, че няма да дам всичко от себе си за разрешаването на всеки един проблем. На всички, които ме питат "кога?" мога само да благодаря за доверието. Защото, да, въпросът не е "дали", а действително "кога". Не съм спрял и няма да спра да търся начин за всяко кътче в „Тракия”. Всичко е въпрос на време и ресурс. Радвам се на желанието всичко да става по-хубаво. И го споделям”, категоричен е Костадин Димитров.
Работата по инфраструктурния обект продължава с довършителни дейности по тротоарите и местата за паркиране.

Main Menu