В „Тракия” започва базарът „Весела Коледа в парка”, тази вечер грейва елхата

20 Дек 2021 12:04

 

Светлините на празничната елха в най-младия пловдивски район ще грейнат днес в 17.30 часа в парк „2019” /до Лидл/. Кметът на „Тракия” Костадин Димитров заедно с възпитаници на детски градини в квартала ще даде символичния старт на тържествените прояви.
В 18.30 часа на сцената в парка ще излязат обичаните музиканти от „Биг Бенд Пловдив” с диригент Николай Гешев. Те ще изпълнят любими коледни и популярни мелодии.
Днес е и първият ден на базара „Весела Коледа в парка”, който ще продължи до 23-ти декември, включително. Той ще работи и през деня, а Дядо Коледа ще гостува в парка всеки ден от 17:00 до 21:00 часа и може да даде подаръка за вашето дете.
В следващите дни гражданите могат да се насладят на вкусна храна, топли напитки и коледни специалитети. Базарът ще предложи ръчно изработени стъклени коледни играчки, сувенири и подаръци за празниците.
Паркът свети празнично, а вече много граждани украсиха своите тераси с изглед елхата. Те ще се включат в конкурса за най-добре украсен балкон, като за победителите са предвидени награди.
Празничното настроение се допълва от богата музикална програма, която ще вдигне градуса на настроението.
„Весела Коледа в парка” се провежда под егидата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров , а организатор е Димитър Михов и „Ясмина” ЕООД.

Main Menu