Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение в област Пловдив

19 Сеп 2018 20:14

Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение в област Пловдив.  „Клубовете на младежкото обединението в областта проведоха значителен брой мероприятия, част от които вече са превърнати в традиция. По инициатива на членовете са реализирани инициативи, насочени към децата и младите семейства. Националната кампания на БСП за защита на жените и децата от насилие обедини усилията на клубовете на МО и ОЖС в Пловдив област.”, сподели по време на отчетно-изборното събрание на Младежкото обединение досегашния координатор за област Пловдив Атанас Телчаров. Той отчете дейността на клубовете , споделяйки, че с редица свои инициативи и мероприятия Младежкото обединение е променило представата за БСП.


На провелият се избор, с пълно мнозинство членовете на Областния съвет на Младежкото обединение избраха за координатор Атанас Тумбалев. Двадесет и осем годишния икономист, магистър по „Стопански и финансов контрол” е член на БСП от повече от 8 години, в момента е зам. –председател на структурата на БСП в община Стамболийски, два мандата председател на МО в общината, член е и на НС на МО в БСП. Експерт местна политика, два пъти е избиран за общински съветник, като е бил и зам. - председател на Общински съвет Стамболийски. На предсрочните парламентарни избори през 2017 бе кандидат за народен представител в 17-ти МИР.

 

„ Ще работя за разширяване на влиянието на Младежкото обединение и на БСП. Ще доразвием и взаимодействието си с неправителствени организации и със симпатизантите на социалните идеи, чийто радетел е БСП. Предизвикателство пред нас ще е и участието ни в предстоящите избори за ЕП и разбира се, Местните избори, като се надявам представителите на младежкото обединение в местната власт да се увеличат.”, така Атанас Тумбалев очерта непосредствените задачи пред младите социалисти.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu