Печат на тази страница

Стотици граждани всеки ден дават подкрепата си за листата на ГЕРБ в центъра на Пловдив

14 Май 2019 18:53

 

Всеки ден стотици пловдивчани и гости на града посещават предизборната шатра на ПП ГЕРБ на Главната в Пловдив, за да засвидетелстват своята подкрепа за листата на партията за предстоящите на 26-ти май избори за членове на Европейския парламент.
„Гражданите идват тук, за да се запознаят с нашата листа и с приоритетите на кандидатите ни. В централния предизборен пункт те получават информационни материали и отговори на многобройните си въпроси“, съобщи председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Пловдив-град Стефан Дедев.
"В разговорите непрекъснато подчертаваме колко важно е хората да излязат пред урните на 26-ти май и гласуват на Евроизборите. Европа не е далече, Брюксел не е далече. Решенията, които се вземат там, са решения за България и касаят пряко нашия живот", коментира областният координатор на партията и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Той подчерта, че успехите ни като държава-член на Европейския съюз ще продължат, ако изпратим в Европейския парламент успешни представители.
„За да продължим уверено по пътя на европейското си развитие, нека подкрепим листата на ГЕРБ и СДС с водач Мария Габриел, която е с номер 12 в интегралната бюлетина“, призоваха те.
Централният предизборен пункт на ПП ГЕРБ в Пловдив е разположен на Главната пешеходна зона до площад „Стефан Стамболов“.

Main Menu