Печат на тази страница

Тодор Стоилов разговаря с пловдивчани в район „Източен“

22 Май 2019 14:59

 

Младият пловдивчанин и кандидат за представител в Европейския парламент – Тодор Стоилов разговаря вчера с граждани в район „Източен“. Обиколката започна от парк Каменица с честен и открит разговор с граждани. Майки споделиха за трудността да си родител в България, а възрастните хора му обясниха за тежката участ да си български пенсионер.
Рейдът в района приключи в клуба на БСП в кв. „Гладно поле“, където Стоилов представи Визия за Европа пред заинтересовани жители. „Грижата за хората винаги е била и ще бъде водеща за социалистите, а стабилността във всяка една възраст е от голямо значение. Затова ние сме записали в нашата програма конкретно, че искаме единната европейска заплата и единна европейска пенсия“, заяви кандидатът за евродепутат.
„Ако имате частен асансьор до хола в апартамента , ако имате тераса с размер 200 – 300 кв. м, ако сте успели да си купите евтино жилище през последната една година, значи ви харесва всичко, което се случва в държавата ни. Ако не сте сред тези щастливци, гласувайте в неделя с № 18 !“, каза председателят на БСП – Източен инж. Йордан Василев. В заключение призова хората да не се страхуват и да не се предават, защото от тях зависи България да върне разцвета си. /Евроизбори 2019

Main Menu