Кандидат депутатите от ВОЛЯ - Българските родолюбци: Ще защитим страната с №23.Европа не е на Юнкер и Меркел, а е на всички българи /снимки/

22 Май 2019 20:41

Европа не е на Юкер и Меркел, а е и на всички българи! Без двойни стандарти! Да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не депутати – безродници. Това бяха част от изказванията на кандидат депутатите от ВОЛЯ - Българските родолюбци - Сузана Николова, Владимир Алексиев, Георги Соколов и Янко Янков в Пловдив. Представянето им беше тази вечер в емблематичната зала Съединение на Историческия музей.

На събитието бяха и депутатите от ВОЛЯ Елена Аксиева и Кръстина Таскова. Председателят на ЗС Александър Стамболийски и депутат Спас Панчев и други представители на коалицията. Началото беше дадено с няколко изпълнение на патриотични песни от хор Пловдивски ритми.

След това кандидатът за евродепутат от Пловдив Сузана Николова призова всички да покажат на 26 май, колко силна и обединена е коалицията ВОЛЯ - Българските родолюбци. "Водачът ни Веселин Марешки показа, че може да обедини и поведе българските родолюбци към Европа. Той беше припознат от европейските лидери на "Европа на нациите и свободите" за водач на родолюбците в България. Трябва да го подкрепим и да спрем грабежа на България от безродници. След 30 години преход няма сектор в страната, който да не се нуждае от реформа. 30 години ни управляват хора, които мислят за себе си, а не за хората. Те грабят от държавата.", заяви Сузана Николава. Тя каза, че ВОЛЯ- Българските родолюбци се стреми за европейски заплати и пенсии за българите. "Ние се стремим за въвеждане и прилагане на европейско правосъдие. Виновните за грабежа на страната да бъдат съдени и наказани.", каза още кандидатът от Пловдив. Николова допълни, че ще постигнат целите си, защото са силен екип.

Другият пловдивски кандидат от ВОЛЯ - Българските родолюбци Владимир Аксиев заяви, че българският народ трябва да живее много по-добре, а само да се надява, че някога ще стане това. "Веселин Марешки направи революция в политиката и бизнеса. Единствен спря грабежа на картелите в два бранша - горивата и лекарствата. Той прави нещо за българите. Това ще устоява и в Европа. Ще се стремим младите хора да остават в България. Да повишим раждаемостта и парите за младите семейства. ", каза Владимир Аксиев. Той спомена, че заради последователната си политика и защита на българщината Европа на нациите и свободата е припознала Веселин Марешки. "Гласувайте с №23 за хората, които ще защитават българския народ.", призова Аксиев.

 

"Трябва да защитим българските ценности в Европейския парламент. Ние сме за европейски доходи на българите и изравняване на земеделските субсидии, каквито са в другите страни членки.",заяви кандидатът за евродепутат Георги Соколов от квотата на Български земеделски съюз „Александър Стамболийски“. Той посочи, че трябва да се стремим да защитим българското семейство, а не да приемаме някакви си джендърски култури. "Здраво семейство, здраво общество.", каза Соколов. Той е убеден в успеха на ВОЛЯ - Българските родолюбци и предвиди двама депутата в ЕП.

Кандидат депутатът Янко Янков заяви, че всички трябва да устояваме своята същност. Той каза, че в момента всички партии са част от статуквото и са забъркани в скандали с апартаменти, вили, обществени поръчки и други. "ВОЛЯ е различна и ще ги изненада на 26 май. Веселин Марешки е политик, който мисли за народа.", каза Янков.

 

В Европа трябва да отидат български родолюбци, каза лидерът на ЗС Александър Стамболийски Спас Панчев. "Убеден съм, че заедно ще успеем на 26 май. Този успех ще продължи и на местни и парламентарни избори. Веселин Марешки създаде един печеливш модел. ВОЛЯ е една успешна опозиционна партия. Марешки е много активен политик и мястото му е в Европа. Той заслужи овациите в Италия на лидерите на Европа на нациите и свободите. Марешки е един от малкото, който защитава нормалните, бедните и пенсионерите.", каза Спас Панчев.

Депутатът от ВОЛЯ Кръстина Таскова поздрави всички в зала Съединение и заяви, че на 26 май са избори с поредна надежда. "Гласувайте за с №23, защото можем да променим нещата. Ние направихме най-борбения отбор. Аз съм борбен и действен човек. За нас Европа не е на Юнкер и Меркел, а е на всички българи.", каза Таскова. /Евроизбори 2019

 

Main Menu