23-ма души с 23 послания за доброто от №23 /снимки/

23 Май 2019 16:49

На 23 май 23-ма родолюбци от Коалиция „ВОЛЯ – Българските родолюбци“, начело с кандидатът за евродепутат Владимир Аксиев и депутатката Елена Аксиева, направиха шествие из Главната улица на Пловдив с 23 добри послания към гражданите. 23-та представители на ВОЛЯ – Българските родолюбци носеха посланията: „Семейство“, „Децата“, „Младите хора“, „Родолюбие“, „Образование“, „Наука“, „Просперитет“, „Повишаване на доходите“, „Справедливост“, „Европа на нациите“, „Щастие“ и други. „Най-силното ни послание е България. Нашите представители в Европейския парламент ще защитават българските интереси. ВОЛЯ показа, че мисли за хората с нашите последователни действия в парламента. С политикатаза семействата, децата, здравето и т.н. В неделя е важно хората да ни подкрепят с бюлетина №23.“, добави Елена Аксиева, която носеше посланието "Семейство".

„23-те послания са стремеж към промяна в България, към по-добър живот на българите. Желанието ни да спрем двойните стандарти към държавата ни. Да защитим ценностите на българите“, каза депутатката Елена Аксиева.

„Воля показа през този месец, че залага на позитивни цели. Ясно заявихме нашата борба за по-добър живот на всички българи. Защита на българския бизнес. Повишаване на доходите и изравняване на субсидиите на българските земеделци. Защита българското семейство, защото когато то е силно, е силна и държавата, заяви кандидатът за евродепутат от листата на ВОЛЯ Владимир Аксиев, който носеше посланието "ВОЛЯ за..".

"Подкрепете в неделя „Воля – Българските родолюбци“ с бюлетина №23“, призова Владимир Аксиев./Евроизбори 2019

 

Main Menu