Кой ще поведе червените за кметската битка?

06 Сеп 2019 22:33

Градската партийна конференция на БСП се събира утре в зала „България” на Панаира. Дневният ред предвижда доклад за актуалната политическа обстановка, приемане на предизборна платформа за МИ 2019, подреждане на кандидатска листа на общински съветници по утвърден от Градския съвет модел, избор на кандидат за кмет на Община Пловдив.

Във вторник Националният съвет утвърди излъчените от районните конференции кандидати на БСП за районни кметове в Пловдив – Тодор Стоилов за р. Централен, доц. Ангел Иванов за р. Южен, д-р Атанас Баташки за р. Северен, Добромира Тошева за р. Тракия, инж. Йордан Василев за р. Източен и Десислава Йорданова за р. Западен.

На форума номинираните кандидати за кмет социалисти ще имат възможност да представят своите управленски виждания и проекти за Пловдив. За сега фаворити са Николай Радев, Минка Сърнишка и Диана Димитрова. Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която беше дошла за честването на Съединението на България, се запозна с Диана Димитрова и обсъдиха предстоящите избори. Президентът Румен Радев също пожела успех на Димитрова.

 

Main Menu