Печат на тази страница

ПОЗДРАВ за първия учебен ден от Георги Титюков

16 Сеп 2019 09:26

 

Уважаеми директори,
Уважаеми учители,
Скъпи ученици и родители,

Поздравявам Ви с откриването на новата учебна година!

Днес училищният звънец отново бие празнично и приканва малки и големи ученици да прекрачат прага на училищните врати, за да поемат в чудното пътешествие на знанието. За първолаците този свят е пълен с любопитни и вълшебни открития. По-големите ученици знаят, че това пътешествие е изпълнено с изпитания и, за да е успешно, трябва да се положат усилия. Но всяко препятствие може да се преодолее с подкрепата на учителите и родителите.
Скъпи ученици, трупайте знания и бъдете горди от постигнатото!
Уважаеми учители, на Вас се пада огромната отговор да предадете своите знания, да мотивирате младите хора, че знанието и науката са мъдрост, които винаги дават добри плодове. Пожелавам Ви да бъдете търпеливи и да намерите най-правилния път да се докоснете до сърцата на Вашите ученици. Бъдете приятели с тях, за да ги спечелите и заедно да вървите по пътя на знанието през цялата година.
Скъпи родители, училището е средище на духовност, на амбиции за реализация на мечти, тук са приятелствата и силните емоции на детството и юношеството. Бъдете уверени, че Вашите деца ще бъдат в ръцете на опитни, мъдри и знаещи хора.

Честит първи учебен ден!
На добър час!
Георги Титюков

Main Menu