С безплатни медицински прегледи ЗС "Александър Стамболийски" в Куклен влиза в предизборната кампания

28 Сеп 2019 14:16

Ден на безплатните медицински консултации за населението на община Куклен обяви Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“. В същия ден местната коалиция ще открие и предизборната си кампания.
На 29 септември 2019 г. от 11 ч. кандидатът за кмет и водач на листата адвокат Елена Филева ще даде старт на кампанията „Мобилна грижа“, която ще бъде провеждана редовно през целия следващ мандат.
Специален амбулаторен автомобил ще бъде разположен на площада до читалище „Никола Й. Вапцаров“ до 13 ч. Прегледите ще бъдат извършвани от специлисти по вътрешни болести, кардиология, ортопедия и хирургия. По тяхна преценка на нуждаещите се ще се правят електрокардиограми и измерване на кръвното налягане, а медицинска сестра ще взема кръв и ще проверява стойностите на кръвната захар.
Идеята е на жителите на общината да се предложат медицински услуги от изявени специалисти, но на място, за да бъдат спестени на хората и особено на по-възрастните, пътувания до по-големите градове.
Всеки е добре дошъл, защото здравето е най-важното, покани кукленци Филева. Тя увери, че безплатните консултации на място са огромно облекчение и удобство за хората от малките населени места, за които често е трудно да се доберат до специалистите от големите градове и са израз на загрижеността на Коалицията, чийто кандидат е тя.
След приключване на медицинските консултации, от 13 часа политическото обединение ЗС „Александър Стамболийски“ ще открие приемна в центъра на Куклен, където жителите на общината ще могат всеки ден до края на кампанията да се срещат с бъдещите общински съветници и с бъдещия кмет Елена Филева.
Искаме да сме близо до хората и молим всеки, който желае, да попълни анкета и да сподели проблемите, които го тревожат най-много, каза Елена Филева. Тя смята, че навреме предложеното решение винаги е най-доброто и главната ѝ цел е да окуражи хората да търсят съдействие от властите, когато им се налага, а не само в краен случай.
Елена Филева е убедена, че добър кмет е този, който не работи като чиновник от осем до пет, а във всеки момент е готов да откликне на нуждите на своите съграждани.

Main Menu