ВОЛЯ откри кампанията си в Асеновград - от последен номер можем да станем първи на 27-ми!

05 Окт 2019 19:02

Днес официално се откри кампанията за местни избори на ПП ВОЛЯ в Асеновград. "Неслучайно сме избрали тази знакова дата - именно днес е международният ден на учителите! Честит празник на всички вас, които с цялата си любов и грижа образовате и възпитавате нашите деца! Бъдете здрави! Огромно благодаря и поклон!", това заяви депутатът от ВОЛЯ Елена Аксиева-Пешева.

Тя пожела успех на кандидата за кмет на Асеновград инж. Христо Бозов, и на водача на листата Павлина Ванова и на всички кандидати от местната коалиция "ВОЛЯ-АБВ" с бюлетина #71.

Кандидатите представиха ясна програма и визия за развитието на Асеновград и общината. Те ще се ръководят от професионализма, ще залагат на прозрачното управление и експертната оценка!

"Сигурна съм, че от последен номер в бюлетината заедно можем да им помогнем да станат първи в предстоящите местни избори на 27 октомври.", пожела на кандидатите на коалиция "ВОЛЯ" Елена Аксиева-Пешева.

Красивата депутатка призова асеновградчани да гласувайт за един нов, проспериращ и заемащ достойно място като една от най-големите общини в България град - с МК ВОЛЯ #71.

Аксиева специално благодари и на топ дизайнера на България Стоян Радичев, който застава зад ВОЛЯ и ни подкрепя за по-доброто управление и развитие на родния си град - Асеновград!

  

Кандидатът за кмет на МК ВОЛЯ Христо Бозов представи част от приоритетите си, по които ще работи:  

- градска среда - паркове, зелени площи и детски площадки

- инфраструктурни проекти - канализации, улици, В и К системи

- образование

- решаване проблема на земеделските производители със субсидиите и включване на Община Асеновград в списъка на селските райони

Госпожа Павлина Ванова - водач на листата за общински съветници изрази своята увереност в добрия изборен резултат и увери, че силният екип на ВОЛЯ/АБВ/ ще работи за подобряване живота на асеновградчани.

Искате прозрачно управление?!Вашият избор е под N 71 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu