Парк „Бунарджика“ – приоритет при работата на Георги Титюков в „Централен“

09 Окт 2019 10:19

Кандидатът за кмет на „Централен” от „Кауза Пловдив” Георги Титюков го е разделил на 15 микрорайона, като има общи проблеми, които трябва да се решат, но има и специфични, които са характерни само за конкретния микрорайон. Той има готовност веднага да предложи решаване на казусите.

„В микрорайон 4 се намира един от най-красивите паркове в града – Бунаджика (Хълм на освободителите). Поемам ангажимента да положа максимални усилия, за да се поддържа в добро състояние. Специални грижи ще има и за градинката между бул. „Васил Априлов” и ул. „Захари Стоянов” и детската площадка на ул. „Никола Петков” (около №23)“, сподели Титюков.

В направление инфраструктура кандидатът за кмет на „Централен“ предвижда асфалтиране на ул. „Равногор“, „Поп Харитон” (около №42), „Яне Сандански” (около №13), „Мечников”, „Никола Петков” (около №33), „Захари Стоянов”, „Йоаким Кърчовски”, „Генерал Кюркчиев” (около №12), „Спас Гинев” (на гърба на поликлиниката), „Дерменка” и „Доброволец”. Ще бъдат ремонтирани паважните настилки на ул. „Драган Цанков” (около №49), ул. „Волга”, ул. „Никола Обретенов” (около №10-12).

Нови тротоари ще има по улиците „Яне Сандански” (около №13), „Мечников”, „Никола Петков” (между №33 и №37), „Свети Горазд” и „Милин камък”.
Ще се ремонтират бетонните стълби на ул. „Пасаж” №3, ул. „Поручик Величков” и ул. „Захари Стоянов”, а на ул. „Скакавица” – каменните блокове.

В програмата на Георги Титюков се предвижда изграждане на детски площадки зад ул. „Ген. Данаил Николаев” №№ 22-24 и на ул. „Драгоман”.

Всички междублокови пространства ще се озеленят, а за поддръжката ще бъде избран да се грижи отговорник, който ще бъде назначен на граждански договор към Община Пловдив.

Предвиждат се и ежемесечни срещи между районния кмет и трима представители от всеки микрорайон.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ е с номер 13 в бюлетината за кмет, кметове на райони и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Main Menu