Печат на тази страница

Стоян Алексиев: Всеки поставен от гражданите проблем влиза в дневния ми ред със задачи

09 Окт 2019 16:07

„Всеки поставен от гражданите проблем влиза в дневния ми ред със задачите за решаване“ – това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев при срещата си с живеещите в блок 56 на ул. „Победа“.
Като основни проблеми в квартала хората посочиха лошото състояние на пътното платно пред блока и недостатъчните паркоместа. Те настояват пешеходната пътека да бъде обезопасена, а на вътрешната улица да се постави ограничител на скоростта „легнал полицай“. От бъдещия кмет очакват съдействие за изграждането на детска площадка наблизо, както и за санирането на блока.
„Благоустрояването на междублоковите пространства е сред основните приоритети в предизборната ми програма, защото хората заслужават добра среда за живеене около дома“, коментира Стоян Алексиев. Той увери, че приема присърце всеки от поставените въпроси и е категоричен, че максимално бързо ще ги реши в интерес на гражданите.
За да стане това, кандидат-кметът призова на местните избори на 27 октомври жителите на „Северен“ да гласуват за кандидатите на ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Main Menu