Печат на тази страница

Сергей Станишев с подкрепа за кандидатите на БСП в област Пловдив

12 Окт 2019 18:52

На 13 и 14 октомври лидерът на партията на европейските социалисти ще бъде в област Пловдив, за да подкрепи кандидатите на БСП за България за местните избори.
На 13 октомври от 13:00 часа в кафе-бар G12 в присъствието на Президента на ПЕС и евродепутат от БСП Сергей Станишев, БСП Община Раковски ще представи кандидата си кмет на Общината - Стефан Марушкин, листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.
Пловдивчани ще могат да се срещнат със Сергей Станишев в 15 часа в Инфо център „БСП за България” на Главната. Той ще е във Фронт офиса с № 56, за да подкрепи листата на кандидат общинските съветници от пловдивската левица, с водач Николай Радев.
В 18.00 часа е поредната му среща – в община Калояново. В кафенето под общината Станишев, заедно с кандидата за кмет от БСП Кръстьо Кодошев и кандидатите на левицата за общински съветници и кметове ще се срещнат с жителите на общината.
На 14 октомври Президентът на ПЕС и представител от „БСП за България” в ЕП ще посети Сопот. В 17.30 часа в къща-музей „ Иван Вазов“ ще се проведе среща- разговор с гражданите на Сопот. Преди това Сергей Станишев заедно със Станислав Стоенчев, кандидат за кмет на общината ще разговаря с жителите на града на Вазов в изнесения офис на БСП в центъра на Сопот.

Main Menu