Инж. Никола Цветков: Залагам на честно и открито управление

15 Окт 2019 09:39

 Кандидатът на партия ВОЛЯ за кмет на Пловдив инж. Никола Цветков ще се бори срещу корупцията в управлението. “При разговорите си с пловдивчани те ми споделят, че един бъдещ кмет трябва да се справи с корупцията в управлението. Аз залагам на честно и открито управление. Това е част от девиза на партия ВОЛЯ. Мога да помогна на Пловдив да стане по-добро място за живеене. Аз решавам проблеми и за това мога да гледам хората в очите. Проблемите в града са ясни на всички - тежкият трафик, паркиране, презастрояването, мръсен въздух, зелените площи и други", каза инж. Никола Цветков.

Кандидатът на ВОЛЯ заяви, че трябва да се подобри общинското здравеопазване. Общината може да подобри привенцията сред гражданите. Подобряването на въздуха също допринася пловдивчани да са с тежки заболявания и ракови. Според инж. Цветков трябва да се работи и за масовия спорт в Пловдив, като се изграждат спортни зали и площадки за игра.

Той изтъква, че неговото предимство пред другите кандидати, че не е политическа фигура и не е участвал в партии. Според Цветков образованието е важен негов приоритети. "Съвременните хора не искат да мислят и да знаят, а това трябва да се промени. Образованите хора ще помагат на бизнеса и държавата.", каза още кандидатът на ВОЛЯ.

 

Партия  ВОЛЯ е с номер 51 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu