Реновиране на Дондуковата градина предвижда кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Титюков

15 Окт 2019 14:47

Разделили сме район “Централен” на 15 микрорайона, като има общи проблеми, които трябва да се решат, но има и специфични, които са само за конкретния микрорайон.
Кандидатът за кмет на район “Централен” Георги Титюков от “Кауза Пловдив” има готовност веднага да започне работа по тях.
„Най-старият обществен парк в Пловдив – Дондуковата градина, която е паметник на българската градинско–паркова култура, ще бъде реновиран, като ще бъдат изградени и две нови детски площадки“, коментира Титюков.
Предвижда се обновяване на градините на пл. „Цар Самуил”, на кръстовището между булевардите „Руски” и „Шести септември” и до ГХГ „Св. Св. Кирил и Методий” (Хуманитарната гимназия).
Преасфалтиране и изграждане на нови тротоари ще има по улиците “Димитър Цончев”, „Юрий Венелин”, „Ангел Кънчев” и „Елизер Калев”.
Всички паважни улици заедно с прилежащите им тротоари ще бъдат ремонтирани – „Висла”, Хан Кубрат”, „Йоаким Груев”, „Бетовен”, „Петаков”, „4-ти януари”, „Федерик Ж. Кюри”.
Нова настилка ще има и пред Дома на младоженците.
За да се разрешават навреме всички възникнали проблеми в съответните микрорайони, ще бъдат избирани по трима представители за членове на бъдещия Граждански съвет, който ще провежда веднъж в месеца работни срещи с кмета на района.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ е с номер 13 в бюлетината за кмет, кметове на райони и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Main Menu