Георги Попов, кандидат за кмет на район Източен: Пловдив заслужава модерно, ефективно управление с много бързи резултати. Само ВОЛЯ може това!

15 Окт 2019 19:25

 

Георги Попов е кандидат за кмет на район Източен и 4-ти в листата за общински съвет от ПП ВОЛЯ. Семеен е, с 2 деца. Завършил е Техническия университет в Габрово и Националната Спортна Академия в София. Над 25г. е председател на Армейски Спортен Карате Клуб „Тракия”. От 2002г. е технически директор на Федерация Българско Карате „Шинкиокушин”, над 26г. е треньор на националния отбор по карате шинкиокушин. Неговият клуб има спечелени десетки Европейски титли и няколко световни.

 

Район „Източен“ - защо точно този ?

 

Район „Източен“ е едно огромно предизвикателство във връзка с хората от различните етноси, които живеят там. Има няколко основни проблема, които са наболели и искат сериозно отношение, внимание и работа – незаконното строителство, чистотата, 100% обхващане на заетостта на децата в учебните заведения, подобряване условията за всички видове спорт.

 

Г-н Попов какво бихте подобрили за района с висока концентрация на дребен и среден бизнес?

 

В тази връзка трябва да се подобри инфраструктурата, местата за паркиране, да се подобри качеството на уличното осветление. Тук е мястото да се отбележи, че моята идея е за изграждане на система за видео наблюдение на възловите и неврологичните места в района. Местата концентрирани с много деца и търговски обекти.

 

Как бихте обхванали децата в учебните заведения?

 

На лежащо е изграждането на детски ясли и детски градини, подобряване качеството на сегашните и най - важното условие в тази посока е засилване работата с местните медиатори в района и директна работа с директорите на училищата.

 

Как бихте подобрили условията за спорт в район „Източен“?

 

Зависимост от възможностите, които ни предоставя района, усилията трябва да бъдат насочени към основните видове спорт. Важна част е съвместната работа и извънкласната дейност на учителите по Физическо възпитание в този район. Належащо е изграждането на няколко спортни площадки, които да предоставят възможност за няколко вида спорт на открито – многофункционални.

 

Как виждате вашата работа като кмет?

 

С горе изложените проблеми не приключва необходимостта от сериозна намеса на районното кметство в тези сфери. Това не са единствените въпроси, но нямаме възможност да ги разглеждаме всичките по отделно. Бих отговорил с няколко думи на въпроса „Как виждам своята работа?“.
Преди всичко екипност с работа на експерти във всяка една отделна област. След като се анализира дадена област ще се вземе решение и ще се работи с оказване на много голям контрол на изпълнението. Не на последно място искам да добавя, че трябва да бъдат завършени всички започнати проекти до момента. Когато се заеме подобен отговорен пост трябва да се даде възможност на хората, които са работели до сега да довършат нещата, които са започнати.

Само ВОЛЯ може да управлява Пловдив много по-добре от досегашните партии, които са се изреждали в общината. Защо? Защото сме се доказали като експерти, почтени хора и никога досега не сме участвали в политиката. За нас тя е кауза, а не начин да си уредим личното положение - каквито примери, за жалост, сме виждали много пъти. Пловдив заслужава модерно, ефективно управление с много бързи резултати. Няма никакво оправдание за досегашните кметове и общински съветници, че един древен град, който трябва да е перла в туризма на България, боксува на едно място, търпи гета, несигурност за гражданите, лоши ремонти и инфраструктура. Пловдив не е на ГЕРБ, нито на ВМРО, нито на БСП, за да си го поделят задкулисно. Той е на първо място на пловдивчани, но е и на цяла Европа, защото е съкровищница на европейската култура. Затова има нужда от ново, модерно управление, което само ВОЛЯ може да му даде.

 

Партия ВОЛЯ е с номер 51 в бюлетината, Георги Попов е с преференция 104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu