Критичните точки в кв. Каменица на фокус в срещата с инж. Йордан Василев

16 Окт 2019 13:42

Критичните места, които спъват ежедневието в кв. Каменица, бяха обсъдени на срещата на живеещите там с инж. Йордан Василев – кандидат за районен кмет на Източен от „БСП за България”.

Освен неизменните за целия град проблеми – инфраструктура, липса на паркоместа и поддръжката на зелените площи, хората откроиха специфичните за квартала им. Безпокойствата им варират от евентуалното събаряне на супермаркета, през зимните неволи без снегорини във вътрешните улици, каквато е Славянска, до крещящата потребност от нова детска градина и ясла. „Децата са приоритет в моята програма, няма да ги оставим без полагащото им се по закон и право място в детска градина или ясла, както и без нови детски площадки и обновяване на старите” – заяви инж. Василев. Той се спря и на сагата с гаражните клетки, която не е подминала и хората от Каменица.

„Всички проблеми можем да решим само при консенсус и мотивация от двете страни – заяви кандидат-районният кмет с № 56. Той обеща на съгражданите си, че срещите им няма да приключат дотук, а телефонът му ще остане включен за всички, които търсят помощ и след 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Main Menu