Д-р Венцеслав Гаров, кандидат за кмет на ВОЛЯ за район Централен: Хората се оплакват от трафика, липсата на паркинги и малкото зелени площи

16 Окт 2019 20:23

 

Кандидатът за кмет на район Централен от ВОЛЯ д-р Венцеслав Гаров днес се срещна с пловдивчани на своя граждански пункт на площад Стефан Стамболов. Изтъкнатият дерматолог разговаря с пловдивчани и чу проблемите им в район Централен. Основен проблем, който гражданите изтъкват, че няма чуваемост от страна на управляващите. Те искат кметът и администрацията да реши поставените проблеми в района. Намаляването на зелените площи и местата за отдих, също са проблем за пловдивчани в Централен., това сподели д-р Гаров след няколко разговора с пловдивчани.  Няколко души се оплакаха от трудния трафик в града и малкото места за паркиране в Центъра. Две жени споделиха на д-р Гаров, че трябва да се намалят данъците.

"Спиране на корупцията в администрацията, както и намаляването й е сред основните ми приоритети. Едно управление трябва да е честно и открито. Ще заложа на запазване на зелените площи, изграждането на многоетажни паркинги и облекчаване на трафика в Централната част. Тепетата трябва да се възстановят като места за отдих и атракция, както беше преди години. Аз съм израснал в подножието на Бунарджика и знам как изглеждаше преди години. Ние сме избрани да решаваме проблемите на гражданите.", заяви относно своите приоритети д-р Гаров. 

Заедно с д-р Гаров с пловдивчани се срещнаха депутатът от партия ВОЛЯ Елена Пешева, водачът на листата за общински съветници Стефан Аксиев, Сузана Николова (кандидат за общински съветник), Георги Попов (кандидат за кмет на район Източен) и други.

Пловдивчани можеха да изложат своите въпроси или проблеми писмено и да ги пуснат в специалната пощенска кутия “Гласът на Пловдив” на ВОЛЯ. 

Main Menu