СДС подкрепиха Здравко Димитров за кмет на Пловдив

17 Окт 2019 10:11

ГЕРБ и СДС в Пловдив сключиха споразумение за подкрепа на кандидата за кмета н ГЕРБ Здравко Димитров. Това съобщиха на пресконференция кандидатът за кмет Здравко Димитров, депутатът Менда Стоянова, главният секретар на СДС Илия Лазаров и водачът на листата на общински съветници на сините Тони Симидчиева. Участниците казаха, че това е едно естествено продължение от европейските избори. Менда Стоянова заяви ние сме от едно европейско семейство, имаме сходни програми и е нормално да се обединим за изборите.

"Взехме решение за категорична победа в петте големи града за кандидатите на ГЕРБ. България трябва да се управлява разумно без комунистически лозунги. Здравко Димитров трябва да стане кмет на Пловдив. Петър Стоянов лично ще дойде да го подкрепи", това заяви главният секретар на СДС Илия Лазаров.

От своя страна Менда Стоянова припомни, че пловдивчани трябва да си спомнят как Славчо Атанасов вкара БСП в управлението на десния Пловдив. Това не трябва да се допуска и Пловдив да остане индустриалното сърце на България.

"Благодаря на СДС за подкрепата. Нормално е десните партии в Пловдив да се подкрепяме, защото това е добре за града", заяви Здравко Димитров.

Main Menu