Учители и родители от ОУ „Кочо Честименски“ признателни на Георги Стаменов за загрижеността му за децата

17 Окт 2019 16:12

 

Сърдечни благодарности получи кандидата за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов от учителския колектив на ОУ „Кочо Честименски“ и родителите на 5 „Б“ клас, затова, че за по-малко от седмица е осигурил интерактивна дъска за стаята на петокласниците и за ангажираността и инициативността му при решаване на проблемите на училището.

„5 „Б“ беше единственият клас в училището, който нямаше такова пособие и се налагаше да използваме телевизор и обикновена бяла дъска. Обърнахме се към г-н Стаменов за помощ, и благодарение на неговото съдействие, днес вече монтират дъската в класната стая, заедно с мултифункционалното устройство и лаптопа, необходими за работата й. Искрено му благодарим за подкрепата. Сигурна съм, че в една интерактивна класна стая на децата ще им е по-интересно в час, а учителите ще преподават по-лесно и приятно“, заяви директорът на ОУ „Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

„Скъпи г-н Стаменов, благодарим Ви от сърце, затова, че ни доказахте, че в България има хора, готови да откликнат и да подадат ръка в нужния момент. Благодарим Ви затова, че доказахте, че сте загрижен за нашите деца.“, се казва в писмото на родителите на учениците от 5 „Б“ клас до кандидата за кмет на район „Централен“.
Директорът на ОУ „Кочо Честименски“ изрази признателност и за помощта му при решаване на казуса с липса на детска и спортна площадка за децата от подготвителна група и 1-ви клас, които се обучават в сградата на училището на бул. „Свобода“ №26.

„Споделих проблема с г-н Стаменов и благодарение на бързата му реакция, архитектите на район „Централен“ вече проектират мултифункционална спортна и детска площадка в парка зад училището. Там ще има детски кът за игра на по-малките и спортно игрище за хандбал, баскетбол и футбол - за часовете по физическо възпитание на по-големите. След края на учебните занятия съоръженията ще се ползват от децата, които живеят в квартала. Сърдечно благодаря на г-н Георги Стаменов за съпричастността му към проблемите на училището и решителността и размаха, с които веднага ги решава“, завърши директорът на ОУ „Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

Main Menu