Георги Титюков с идея за алея за велосипеди, тротинетки и скейтбордове в Цар Симеоновата градина

19 Окт 2019 10:46

 

Георги Титюков - кандидатът за кмет на район “Централен” от “Кауза Пловдив”, схематично го е разделил на 15 микрорайона, в които има специфични проблеми. В програмата си той предлага решения за тях.

„В Цар Симеонова градина ще се създаде така желаната алея за велосипеди, тротинетки и скейтбордове. Трябва пространството все повече да се облагородява, за да няма инциденти и всеки да намери своето място“, коментира Георги Титюков.

В градинката пред ПУ „Паисий Хилендарски“ ще се подмени настилката, ще се поставят нови пейки и ще се монтира осветление. По този начин пространството пред университета ще изглежда много по-приветливо.

Преасфалтирани ще бъдат улиците “Антон Безеншек”, “Цанко Дюстабанов” и “Кръстю Пастухов”.

Ще се ремонтира тротоарната настилка на улиците “Драган Цанков”, “Теодосий Търновски”, “Росини” , “Одрин” 1, “Филип Македонски”, “Антон Безеншек”, “Тракия”, “Екзарх Йосиф”, “Костаки Пеев” , “Булаир”, “Крали Марко”, “Цар Асен”, “Цанко Дюстабанов”, “Д-р Г. М. Димитров”, “Кръстю Пастухов”.

В програмата си Титюков е включил и изграждане на нови тротоари на ул. “Никола Войводов”.

В края на ул. “Кръстю Пастухов към бул. “Христо Ботев” ще се обособи зелен кът с детска площадка с ограда.

Допълнително озеленяване и поддържане на междублоковите пространства се предвижда и в междублоковите пространства. За поддръжката им ще се назначи отговорник на граждански договор към община Пловдив. По трима представители от всеки микрорайон ще представляват Гражданския съвет, който ще се среща ежемесечно с кмета, за да се разрешават наболелите проблеми.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ е с номер 13 в бюлетината за кмет, кметове на райони и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu