Печат на тази страница

Ще съживим „Централен“, но без никаква бутафория

21 Окт 2019 16:03

 

арх. Димитър Джугаланов, кандидат за кмет на район „Централен“ от СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ:

 

Район „Централен“ е сърцето и лицето на Пловдив. От поколения моето семейство живее в „Централен“ и смея да кажа, че познавам прекрасно всяко кътче от Стария град до прелезите и от Съдийския квартал до реката.

Един от приоритетите ни е да съживим района и да представим по достоен начин архитектурно-историческото ни наследство – говоря за Стария град, Небет тепе, Одеона, Източна порта. И без никаква бутафория.

Ще сложим край на ремонтите на ремонта, просто като спазваме закона. Задължително трябва да спрем разпродажбата на общински имоти в района, а междублоковите пространства да бъдат отредени за паркове и градини, почистени и озеленени.

Районът не е само Главната улица, а всяка една уличка, всеки един парк, детска площадка или спортно игрище. Незабавно започвам работа по обновяване на пътната инфраструктура, тротоари, пренареждане на паважа, осветление, места за паркиране, озеленяване, ред и сигурност. Познавам всеки проблем и имаме конкретни и ясни решения, като за повечето от тях дори не се изискват пари, а воля, уважение към хората и безкомпромисност.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Main Menu