Печат на тази страница

Костадин Димитров: Продължавам откритото управление и всекидневните си срещи с тракийци

21 Окт 2019 16:48

 

„Политиката на открито управление и приемен ден всеки ден ще продължи и в следващия управленски мандат“ – това декларира кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ Костадин Димитров .
„През изминалите осем години с работата си доказах, че мнението на тракийци е изключително важно за мен и екипа ми. Преди реализацията на различните проекти в района се допитвам до жителите на всяка зона, в която предстои промяна“ – допълни Костадин Димитров, който е кандидат за трети управленски мандат. През изминалите години преди всеки ремонт и дейности, свързани с облагородяването на междублокови пространства, той провеждаше срещи с етажната собственост на всеки вход, за да се вслуша в мнението на гражданите и да го вземе предвид.
„Освен приемен ден всеки ден и непрекъснатите ми срещи с тракийци, разчитам много и на комуникацията чрез социалните мрежи. Те ми дават възможност да чуя проблемите на моите съграждани във всеки ден от седмицата и през всяко време на денонощието“, подчерта още Костадин Димитров.
На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.

Main Menu