Петър Стоянов: Тони Симидчиева ще бъде идеалният общински съветник!

21 Окт 2019 20:44

Ресторант Одеон тази вечер събра пловдивчани със сини сърца, които да подкрепят кандидатите за общински съветници на СДС. На тържественото събитие бяха президентът Петър Стоянов, председателят на синята партия Румен Христов, бивши депутати, кметове, съветници и граждани.



“Познавам Тони Симидчиева от над 30 години. Тя ще бъде идеалният общински съветник, защото е жена, която може да знае да носи отговорност и да преследва целите си докрай. Затова винаги съм я харесвал и с каквото се захване го докарва докрай и не спира по средата и по нашенски не започва да тъпче на едно място, да се тюхка и да се чуди какво да прави.", каза Петър Стоянов. Според него е важно в Общинския съвет да има хора с мениджърски усет и да са постигнали нещо. "Тони вече е постигнала нещо, хем без да е олигарх и без да участва в големи общински приватизации. Всичко това го направи със собствените си ръце и аз съм свидетел на това. Харесва ми, защото е балансиран човек, предвидим човек, с който можеш да говориш и знаеш какво можеш да очакваш от нея след време. Тя е идеалният общински съветник. Затова идвам тук с чисто сърце да я подкрепя. Като стар приятел и като човек, когото познавам и като човек, за когото мога да гарантирам. Защото аз не подкрепям всеки. След толкова години аз останах май единственият, който може да каже: Аз съм седесар! Цялата листа ми е мила и дай боже да имаме по-голям успех и повече проценти.“, добави още Петър Стоянов.

 

"Избиратели на СДС трябва да бъдат концентрирани. С една бюлетина се гласува за кмет, а с друга за общински съветници.”, завърши Петър Стоянов.

Водачът на листата на СДС Тони Симидчиева благодари за подкрепата на президента Петър Стоянов, Румен Христов и всички, които дойдоха да уважат хората от листата. "Аз съм като един футболен фен, който поддържа любимия ми отбор. Смятам, че във всяка партия трябва да е като отбор - да се подкрепяме. От 30 години ние подкрепяме СДС в победи и загуби. Каквото и да се случи се събираме и оставаме заедно.", каза Тони Симидчиева.  

Main Menu