Нов паркинг срещу ул. “Капитан Райчо” № 71-75 залага в програмата си Георги Титюков

22 Окт 2019 09:16

 

Според кандидатът за кмет на „Централен” от „Кауза Пловдив” - Георги Титюков, районът може да се раздели на 15 микрорайона. Във всеки един от тях има специфични проблеми, с разрешаването на които може да се започне веднага.

„Предвиждам изграждане на нов паркинг срещу ул. “Капитан Райчо” № 71-75 и оформяне на алеи и места за отдих. На ул. “Трапезица” ще изградим друг, временен паркинг. Районът силно се нуждае от допълнителни места за паркиране“, категоричен е Титюков.

Улиците “Щросмайер” и “Димчо Дебелянов” ще бъдат преасфалтирани, а бетонната настилка зад пицария “Верди” на ул. “Петко Д. Петков” ще се ремонтира.

На кръстовището на ул. “Богомил” и ул. “Родопи” ще бъде монтирана светофарна уредба за регулиране на движението. Това ще улесни безопасното преминаване на ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“.

Нови детски площадки ще бъдат изградени на ъгъла на улиците “Хан Аспарух” и “Капитан Райчо и между блоковете на бул. “Мария Луиза” 32 и 34.

Предвижда се облагородяване на зелената площ с алеи, пейки, тенис маса в парковото пространство на ул. “Киев” между “Мали Богдан” и “Гео Милев”. Озеленяване и поддържане на междублоковите пространства и определяне на конкретен отговорник, който ще се грижи за поддръжката и ще бъде назначен на граждански договор към Община Пловдив срещу заплащане.

Граждански съвет от трима представители от всеки микрорайон в район “Централен”, ежемесечно ще информират кмета за възникналите проблеми. Заедно ще намерят най-добрите решения.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ е с номер 13 в бюлетината за кмет, кметове на райони и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Main Menu