Сега е времето да върнем Пловдив на спортната карта на България

23 Окт 2019 12:46

Казвам се Димитър Червенков и съм кандидат за общински съветник от листата на ЗС "Александър Стамболийски". На 33 години съм, женен с едно дете, кореняк пловдивчанин. Магистър по образование в УХТ Пловдив.

Възпитан съм с убеждението, че работата изгражда характера и е най-верният път към успеха, затова, макар официалният ми трудов стаж да започва от далечната 2007 година, работя от ранните си младежки години.

През кариерния ми път съм заемал ръководни позиции в български и международни фирми. Работата за големи компании сериозно надгради мирогледа и опита ми в различни сфери на бизнеса. Като част от големи проекти се срещам с млади и талантливи хора и вярвам, че освен добра работа, семейство и образование, формираща основа е и активната гражданска позиция за държавата и града, в които живея.

Моята гражданска позиция през 2016 г. накара мен и група приятели – ентусиасти да направим нещо за любимия ни град Пловдив. С много усърдие, труд и вяра в спортните ценности, успяхме да реставрираме една почти рухналата емблема на спорта и Пловдив - зала „Строител”. Вярвам, че с това създадохме активна и здравословна среда за деца, младежи и семейства, което е и награда за отдадените усилия.

Мотивите за моята кандидатура:

- Будно младо общество. Време е младите да бъдат не само пасивни наблюдатели на случващото се около нас, а да бъдат главни действащи лица в политиката и да работим за едно по-добро бъдеще. Не вчера, не днес а СЕГА, защото СЕГА Е ВРЕМЕТО!

- Връщане на град Пловдив на картата на спорта. Развиване на приоритетни за града спортове - такива, с които Пловдив се е доказал през годините, и то с не един или двама международни шампиони.

- Политика, насочена приоритетно към най-важния елемент на нашето общество - семейството. Семейството е най-малката, но и най-голямата структура в обществото и моите вярвания са насочени към подкрепа и съхранение на ценностите на българското семейство - всеки ден, СЕГА!

Ако в тези редове, намирате своите разбирания, вярвания, ценности и цели, ако и вие знаете, че все още има млади хора, достатъчно подготвени, с изградена ценностна система и активна позиция, ще съм Ви благодарен, да гласувате за мен с бюлетина 49, преференция 119.

Подкрепете Димитър Червенков с номер 49 в интегралната бюлетина и преференция 119!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

 

Main Menu