Георги Титюков: Вярвам, че на 27 октомври пловдивчани ще изберат човек, който ще работи за тях

25 Окт 2019 11:56

 

Уважаеми съграждани, симпатизанти, приятели!

Щастлив съм, че съдбата е решила точно Пловдив да е моят роден град. Тук съм роден и израснал. Имах честта и голямата отговорност да проследя и да участвам в развитието и облагородяването на Пловдив, както и да се запозная с проблемите на съгражданите ми, да им помогна и да изградим взаимно доверие.


Вярвам и разчитам на вашата подкрепа на 27 октомври – важният ден за Пловдив, в който ще се избере управлението му в следващите четири години. Вярвам, че ще изберете човека, който ще работи за вас, с един добър и отзивчив екип. Човекът, чиято врата ще е отворена за проблемите ви. Така работя през последните години като зам.-кмет. Така ще работя и занапред. Район „Централен“ в демографски и икономически аспект е като другите райони в града, но в исторически и културен план е уникален. В неговите сегашни граници е затворен целият хилядолетен Пловдив – с всичките му археологически ценности и артефакти. Това е район, притежаващ цялата история и всички богатства на най-древния европейски град. Което е голяма чест не само за нас като негови жители и обитатели, а за всеки българин. Ние с вас, които живеем в границите му, сме избраниците на съдбата – да населяваме и да пазим жива най-старата градска тъкан на континента. Рядка чест и отговорност! За всички ни!

Подкрепете мен като кандидат за кмет на район „Централен“ и моя екип, Коалиция „Кауза Пловдив“, като на 27 октомври изберете номер 13 и в трите интегрални бюлетини!

Main Menu