Район Западен все по-зелен и сигурен

29 Окт 2019 13:16

Парковата среда е приоритет за кандидатът за кмет на район “Западен” Димитър Колев. За два мандата той изгради и обнови 5 зелени пространства за отдих и спорт – “Ружа”, “Еталонна”, “Акациева горичка”, “Розариума” и парка в кв. “Прослав”. Неслучайно “Западен” е смятан за зелените дробове на Пловдив.

“Предвиждаме продължението на бул. “Свобода” и свързването му с ул. “Рая”. Предвиждаме и мащабен ремонт на ул. “Ген. Колев”, изтъква кандидат-кметът на “Западен”.

 

Димитър Колев управлява район “Западен” от 2013 и смята за един от големите си успехи построяването на новата детска градина “Мир” за 200 деца. В мандата му бяха ремонтирани десетки улици и тротоари. Пред завършване е единственият общински многоетажен паркинг за 150 коли.

Поставянето на видеонаблюдение на възлови места в район “Западен“ е един от основните му приоритети през следващия мандат. “През изминалите осем години успяхме да поставим камери на много места в района, като оборудвахме с видеонаблюдение всички нови паркове, които изградихме. Тази мярка е много важна, тъй като има превантивна роля и пази както гражданите, така и съоръженията от посегателства“, категоричен бе Димитър Колев.
Здравко Димитров: Стартираме изграждането на дълоочакваната връзка между район „Западен“ и „Южен“ с реализацията на проекта „Модър-Царевец“

Main Menu