Георги Колев: С 20% вдигаме нашия резултат. В Пловдив се извърши политически тероризъм

30 Окт 2019 12:01

От партия ЗС "Александър Стамболийски" отчетоха добри резултати на тези избори. Общинският съветник и бившият кандидат кмет Георги Колев заяви: "Изборите приключиха драматично добре с 20% получихме повече подкрепа. Един съветник добавихме, имаме балотаж в район Източен, а в други три района бяхме близо до балотажа". Той каза, че в област Пловдив също имат балотажи за кметове и повече общински съветници. 

Според него на тези избор е извършен политически терористичен акт. Група хора са манипулирали данните от екзитпола. Колев заяви, че подготвя сигнали до ЦИК и специализираната прокуратура. Другото странно нещо за него е, че в Пловдив има 10 000 невалидни бюлетини за общински съветници.

 

Ние сме тук за да изкажем своята огромна благодарност на хората, които повярваха в нас и ни подкрепиха, и за да заявим че през следващите четири години нашите приоритети ще са разширяването на общината, електротранспорта, урбанизацията на реката, парковата среда, паркирането и трафика в града, каза Георги Колев.

Main Menu