Здравко Димитров: Подкрепете ме, за да продължи развитието на Пловдив

30 Окт 2019 15:13

В неделя пловдивчани ще изберат своя кмет, който ще управлява Общината в следващите 4 години и ще чертае визията за града в следващите десетилетия. На балотажа ще участваме аз и кандидата на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов. Както знаете, на първия тур има явен победител и това съм аз и партия ГЕРБ.

Още в първите часове след обявяването на резултатите загубилите стартираха офанзива, с която опитват да подменят вота. С подкрепата на едва 1 от 20 пловдивчани Славчо Атанасов иска отново да управлява града. Готов е да пусне през задния вход във властта всеки, който му гарантира подкрепа на балотажа.

Със своята упоритост г-н Славчо Атанасов за пети път ще се бори за доверието на пловдивчани. За да го получи, явно е готов на всичко – да говори неистини, да предлага неизпълними неща. Със сигурност има хора, които ще ги чуят и ще му повярват.

Аз се обръщам към другите, към тези, които помнят, мислят и разсъждават. Искам да призова за тяхната подкрепа, за да можем заедно да надградим направеното и да ускорим развитието на града.

Много кандидати правят грешката след първи тур да се договарят с партийните централи. Аз се обръщам към избирателите на доскорошните си опоненти, към всички, които обичат своя град – да ме подкрепят, за да продължи Пловдив по пътя на развитието, а да не го вкарваме в нов застой.

 

Main Menu