ГЕРБ в район „Централен”: Заедно постигнахме високи резултати

11 Дек 2019 11:25

„Благодаря Ви, че за пореден път имаме възможността да се съберем да отбележим една щастлива победа за Пловдив, една голяма победа за ГЕРБ”, с тези думи ръководителят на районната структура на партията и кмет на район „Централен” Георги Стаменов се обърна към членовете на организацията. Той изказа огромната благодарност на народните представители от 16-ти МИР – Пловдив-град и предаде посланието на областния координатор на ГЕРБ Иван Тотев.

„Благодаря от името на г-н Тотев и на ръководството на партията в Пловдив за положения труд . Искам да предам призива му винаги да бъдем заедно - заедно да се изправяме пред трудностите, заедно да бъдем в щастливите моменти и заедно стъпка по стъпка да променяме града ни за добро. Постиженията са видими и всеки един от нас има заслуга за това развитие”, заяви още Георги Стаменов.
Председателят на Общинския съвет Александър Държиков подчерта, че и шестте районни организации в Пловдив са сплотени и за това резултатите са високи. „Ние работим не само по време на изборите, изпълняваме ангажиментите си и за това резултатите са впечатляващи”, заяви той и предаде поздравите на кмета Здравко Димитров.

„През тази година минахме през евроизбори и местни избори и постигнахме желания резултат. Част сме от голям организъм и ще продължаваме да работим за постигане на поставените цели”, каза Спас Шуманов от ръководството на ГЕРБ в район „Централен”.

Main Menu