ГЕРБ в район „Тракия“: Открито и честно продължаваме да работим в интерес на гражданите

17 Дек 2019 12:58

„Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров и всички членове и симпатизанти на ГЕРБ в района заслужават най-искрени поздравления за победата с над 60 процента още на първия тур на местните избори за районен кмет.“ Това заяви председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси в Народното събрание и член на изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова на коледното тържество на районната структура на партията в най-младия пловдивски район.

Тя подчерта, че със своята близост до хората, отзивчивостта към техните проблеми и всеотдайната работа за решаването им Костадин Димитров достойно представя истинското лице на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ и два мандата кмет на Пловдив инж. Иван Тотев също поздрави присъстващите на тържеството, като сподели, че е нямал и грам съмнение в категоричната победа на местните избори. Според него най-силните качества на Костадин Димитров са натрупаният 8-годишен опит като районен кмет, визионерският му подход за развитието на района, всекидневните срещи с гражданите. Той посочи, че постигнатият успех на местните избори е забележителен, тъй като за първи път пловдивчани подкрепиха всички номинации на ГЕРБ, като гласуваха както за кмета на общината в лицето на Здравко Димитров, така и за кметовете на всичките шест пловдивски района.

„Откритото и честно управление е сред важните гаранции за успех. Продължавам всекидневните срещи с гражданите лице в лице, разширявам общуването в социалните мрежи. Няма да остана безразличен към нито един поставен проблем, а ще го решавам. Когато надхвърли моите правомощия, ще търся подкрепа от общината“, заяви кметът на „Тракия“ и ръководител на районната структура на ГЕРБ Костадин Димитров.

Той благодари за екипната работа на всички членове на партията и посочи, че и в бъдеще те ще са неговата опора. Убеден е, че добрите идеи ще получат подкрепа и от Общинския съвет, където ГЕРБ в „Тракия“, има 4-ма представители, сред които е и председателят на местния парламент инж. Александър Държиков.

Main Menu