Водачите на ВМРО в Пловдив се срещнаха с избиратели в центъра на града

20 Мар 2021 19:00

„Предвидимост на доходите и справедливо увеличение на пенсиите, подкрепа от страна на държавата за работещите родители да отглеждат спокойно децата си в България, тук и сега.“
Това искат пловдивчани от кандидатите за депутати на ВМРО от 16-ти МИР Пловдив. Александър Сиди, Борислав Инчев – втори в листата и Павел Милушев - номер 3, заедно с останалите представители на патриотичното движение и днес продължават ежедневните си разговори с граждани в центъра на Пловдив, както и по места в шестте района на града под тепетата. Гарантирани доходи, опазване на традиционните семейни ценности и подкрепа на семействата, за това ще работят от ВМРО в 45-то Народно събрание.
Александър Сиди и Инчев заедно с колегите си от ВМРО ще отстояват исканията на избирателите в 45-то Народно събрание. Обещанията, които бяха дадени пред българските граждани преди четири години, са изпълнени на сто процента – минимална пенсия от 300 лева, въвеждане на семейно подоходно облагане, увеличение на заплати на учители, военни и полицаи. А сега постигнатото предстои да бъде надградено. За пенсионерите – справедливо според трудовия стаж индексиране на пенсиите, за младите семейства – държавата ще възстановява средства през данъчната система. За 2021 година всички работещи родители, които декларират доходите си, ще могат да върнат в семейния си бюджет по 450 лева за едно дете, по 900 – за две и по 1350 – за три деца в семейството. Целта на ВМРО е подпомагането да стане постоянно, а сумите до края на мандата да се увеличат за всички работещи родители.
Кандидатите на партията от 16-ти избирателен район Пловдив ще работят за повече инвестиции в региона, за възстановяване на емблематични за града обекти като стадион „Пловдив“, който през последните 30 години се руши необратимо, оставен в сянката на столичните спортни съоръжения.
ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Main Menu