Атанас Ташков: Залагаме на приемственост и надграждане на постигнатото

23 Мар 2021 15:49

 

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС от Пловдив Даниела Митева, Николай Арабаджиев и Мирослав Тенев се срещнаха днес с пловдивчани. На предизборния пункт в центъра на града бяха още народният представител от ГЕРБ в 44-тото Народно събрание инж. Атанас Ташков и районният ръководител на партийната организация в „Южен” Георги Василев.
„В програмата на ГЕРБ няма празни обещания. Всички поставени цели са изпълними и стъпват на реални разчети. Като управляваща политическа сила ГЕРБ доказа, че държи на думата си, надгражда постигнатото и залага на приемствеността”, заяви инж. Атанас Ташков.
Политическа партия ГЕРБ доказа, че се справя с предизвикателствата и управлява отговорно. През изминалите години се извършва най-мащабното от 1989 г. насам изграждане и обновяване на инфраструктурата. Само за четири години бяха изградени или в момента се строят 522 км магистрали, скоростни пътища и други обекти от републиканската пътна мрежа. Изпълнени бяха изключително сложни обекти като мостовите съоръжения на автомагистрала „Тракия“, припомни инж. Атанас Ташков и допълни, че на дневен ред сега е разширяването на пътя с по едно платно в двете посоки между Пловдив и София.
Домовете на близо 130 000 семейства в около 2000 сгради бяха обновени по Националната програма за енергийна ефективност. Други 670 сгради са обновени с евросредства. От тях 470 са жилищни и 200 – публични, изброи народният представител и подчерта, че ГЕРБ ще продължи с политиката за обновяване на сградния фонд.
Кандидатите от листата Даниела Митева, Николай Арабаджиев и Мирослав Тенев разговаряха с гражданите за приоритетните политики, заложени в Политическата програма „България следващо поколение”.
На изборите на 4-ти април коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в бюлетината.

Main Menu