Коалиция ВОЛЯ-НФСБ: Работим за насърчаване на дребния и среден бизнес

25 Мар 2021 15:28

Продължавам да работя за решаване проблемите на пловдивчани. Искаме гражданите да ни поставят повече задачи, които да решаваме в парламента и управлението. Това заяви днес водачът на листата в Пловдив на патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ Елена Пешева. Тя напомни на гражданите, които се бяха събрали пред информационната шатра на площад Централен, че е единственият пловдивчанин водач на листа на тези избори.

Лидерът на партия Воля Веселин Марешки подкрепи водачът на листата Елена Пешева с думите: "Горди сме, че издигнахме пловдивчанин начело на нашата листа. Тя е близо до гражданите и защитава техните права. Елена Пешева показа, че може да работи за хората през тези 4 години. Пловдивчани трябва да я подкрепят за втори мандат в Парламента." Той каза, че и днес при срещите си с гражданите е разговарял за темите по безплатните лекарства, увеличение на пенсиите и по-ниски цени на горивата. "Цените започват пак да се покачват. Това е една кражба от джоба на българите", допълни Марешки.

Валери Симеонов каза, че се гордее с листата на коалицията в Пловдив. "Градът е изключително важен избирателен район. Пловдив е голям промишлен град и залагаме на програма за насърчаване на дребния и среден бизнес.", заяви Симеонов.

Main Menu