Владимир Кисьов: Хисаря има много резерви за правене на бизнес и разкриване на работни места

26 Мар 2021 13:50

Моят род е от тук. Майка ми е от Старо Железаре, а баща ми от Хисаря. Тук съм започнал да се трудя и никога не съм се срамувал от каквато и да била работа. Умея да управлявам хора и процеси. Аз съм предприемач и никога не съм се занимавал с обществени поръчки. Това обяви водачът на листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област инж. Владимир Кисьов при среща с граждани на Хисаря.

"Политиката за мен не е професия, а призвание. Получих голямо доверие от Красимир Каракачанов и за мен е хубаво, че нови лица влизат в политиката, които са се занимавали с браншови и неправителствени организации, защото те могат да защитават интересите на хората", коментира инж. Кисьов.

На срещата бе коментирано развитието на Хисаря като дестинация за спа туризъм по подобие на Велинград, който бележи голямо развитие в последните години.

"Хисаря е императорски град. Тук има много резерви за правене на бизнес и разкриване на работни места. Градът обаче е много изостанал и за мен също е много важно да изпревари Велинград. Трябва хотелиерите да се обединят и това ще е едно предизвикателство за мен. Освен това от Европа се чакат много пари по интегрирани проекти между общините за инфраструктура. Познавам тази ниша и ще работя в насока Хисаря да се възроди. Това е моя детска мечта.

Знам какво беше преди тук, спомням си как сме посрещали два пъти Фидел Кастро и веднъж Индира Ганди", разказа инж. Кисьов.

"Аз съм непримирим и дойде моментът да събудим хората. Първата ми и основна задача е да обърнем тренда спрямо Бургас, защото те взеха 150 милиона, спрямо 80 милиона за Пловдив и областта. Затова е много важно да имаме лоби и да постигнем тези резултати", завърши Кисьов.

Main Menu