Кандидатите на ВМРО се срещнаха с пловдивчани на главната

27 Мар 2021 16:38

Днес кандидатите на ВМРО в Пловдив се срещнаха с пловдивчани на главната. Водачът на листата Александър Сиди и вторият в нея Борислав Инчев споделиха, че от разговорите с гражданите се потвърждава, че програмата на ВМРО, която е насочена към доходите, семейството и сигурността на българските семейства отговаря изцяло на това което очакват българските граждани. „ Ние показахме, че не даваме празни обещания, затова можем смело да застанем пред избирателите и да им разкажем какво ще правим в следващия парламент.“ бяха думите на Александър Сиди.

„Нашата програма е ясна, постигнатото предстои да бъде надградено. За пенсионерите – справедливо според трудовия стаж индексиране на пенсиите, за младите семейства – държавата ще възстановява средства през данъчната система. За 2021 година всички работещи родители, които декларират доходите си, ще могат да върнат в семейния си бюджет по 450 лева за едно дете, по 900 – за две и по 1350 – за три деца в семейството. Целта на ВМРО е подпомагането да стане постоянно, а сумите до края на мандата да се увеличат за всички работещи родители." разказа Борислав Инчев.

 

 Според Александър Сиди кампанията между политическите сили в Пловдив е доста вяла. "Няма сблъсък на политически идеи, а някакви медийни очаквания. Тъжно е, защото един дебат за Пловдив е добре за всички. Градът си има проблеми, които трябва да бъдат решени на парламентарно ниво - Модър-Царевец, Бетонния мост и други.", каза Сиди. Той се надява доброто време да продължи и кандидатите на ВМРО да продължат разговорите си с хората. "Гражданите трябва да направят своя информиран избор на 4 април.", каза Сиди. Водачът на пловдивската листа очаква проблеми около вота, които ще са свързани с протоколите и организацията.

 

Кандидатите на партията от 16-ти избирателен район Пловдив ще работят за повече инвестиции в региона, за възстановяване на емблематични за града обекти, за продължаващо модернизиране на културната и образователна инфраструктура и за подкрепа на българския бизнес.

ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Main Menu