Виктория Кацарска: Пловдивска област се нуждае от сериозни инфраструктурни промени

30 Мар 2021 10:03

 

 

Виктория Кацарска е втора в листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област. Кацарска е на 29 години, завършила с отличие СУ "Пейо Яворов" и мaкроикономика в ПУ "Паисий Хилендарски", владее руски и английски език. През 2011 г. едва на 19 години е избрана за общински съветник в Община Съединение. В момента Кацарска работи в IT компания като специалист по медиен анализ, маркетингови проучвания и обработка на информация.

 

-Как се решихте на стъпката да сте сред кандидатите на ВМРО за народни представители?

- Смятам, че в парламента трябва промяна, защото не е нормално някои депутати да са там вече 4 мандата. Време е млади хора да поемат отговорност, за да тръгне България напред. Винаги съм заставала отговорно зад потенциала на младите, защото вярвам, че ние сме бъдещето на нашата родина.

-Вие сте кандидат в Пловдив- област, запозната ли сте какви са проблемите в областта?

-Има много проблеми. В почти всички малки населени места голям проблем е канализацията и обратните води. Морално остаряла е инфраструктурата. Важно е в парламента да създадем лоби от депутати от Пловдивска област, независимо от тяхната партийна принадлежност, за да привлечем повече инвестиции по европроекти и да се направят сериозни инфраструктурни промени в населени места в областта, на които дълго време не е обръщано внимание.

Образованието е друг важен приоритет. Ще се боря за завръщане на спорта в училище. Важно е храненето на децата в училищата и детските градини. Където може трябва да бъдат възстановени ученическите столове и децата да се хранят с качествена храна.

 

-Как ще работите с хората?

-За мен няма значение дали съм депутат или общински съветник, важното е да си човек. Да помогнеш на непознат, който има нужда от подкрепа. Това е човешката страна за решаване на всеки един проблем. Ние младите трябва да върнем човешкото отношение между хората.

-Вие сте "златната ябълка" между трима братя, какво е за Вас семейството?

-Израснала съм в голямо семейство. Майка ми е дългогодишен учител по руски език, баща ми е предприемач, създал е бизнес, който успешно се управлява от моите трима братя. Благодарение на това, че съм израснала в голямо семейство съм научена да отстоявам твърдо позицията си. За мен семейството е над всичко.

-Какъв пример искате да дадете на младите хора като Вас?

-На 19 години бях избрана за общински съветник и влезнах в политиката едновременно с висшето си образование. Още тогава разбрах, че младите трябва от рано да поемат отговорност и искам да съм пример за младите да дават всичко от себе си за развитието на нашата родина. Зад компютъра е много лесно да коментираш.

-Защо хората да гласуват за Вас и ВМРО?

-Защото сме № 1 и каквото обещаем го изпълняваме.

Main Menu