Павел Вълнев: Писна ми да ни правят на балъци

31 Мар 2021 10:11

 

„Вярвам, че дойде времето за промяна. Готов съм да дам енергията си и да помогна с безценни знания и опит в новото управление на страната.“ Това заяви в лично интервю зам.-председателят на Републиканци за България – Павел Вълнев.

Той бе категоричен, че именно любовта му към родината и желанието за по-добро бъдеще, са запалили искрата да се върне в България след 20-годишен живот в Чикаго.

Политиците тук са един шаблон, говорят само лъжи и са скъсали връзката си с хората. Аз говоря открито за проблемите и съм готов да работя неуморно за разрешаването им.“, каза още Вълнев.

По думите му, масовата подкрепа на 4 април и намирането на съмишленици, които не се интересуват от парите, а от успеха на всеки един проект, ще тласнат България в правилната посока. 

Вълнев не скрива, че безброй пъти е създавал невъзможни неща, тръгвайки от нулата.
Ето защо заявява готовността си да го направи и сега.

Пловдивските кандидати за народни представители на Републиканци за България застават твърдо зад заявката на зам.-председателя на партията, определяйки го като еродиран и високо интелигентен, точен и искрен човек.

„Вярвам, че хора като него трябва да влезнат в управлението.“, коментира Тодор Арабаджиев.

Според Даниел Христов и Десислава Инкьова, които също са начело на пловдивските Републиканци, Павел Вълнев е впечатляващ със своите задълбочени знания и компетентност в сферите на обществения живот.

 „Той е прагматичен, той е човек на бизнеса, който говори ясно, точно и конкретно. Желанието му да постави началото на нещо ново е искрено.“, обобщи лидерът на Републиканци за България – град Пловдив – доц. Христо Димитров.

Изгледайте цяло видео с Павел Вълнев тук.

Main Menu