Кандидати от ГЕРБ към пловдивчани: Развитието на Пловдив е нашата кауза!

01 Апр 2021 14:01

 

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в град Пловдив Радомир Чолаков, Спас Гърневски, Николай Арабаджиев, Мирослав Тенев и Емил Русинов заедно проведоха срещи с граждани на централния агитационен пункт на ПП ГЕРБ, който се намира на площад "Стефан Стамболов".
Четвъртият в листата Радомир Чолаков заяви, че управлението на ГЕРБ няма реална алтернатива и това го доказват цифрите и фактите. Като юрист с опит, в следващия парламент той ще работи за увеличаване периода за обществени обсъждания на законопроектите, използвайки най-добрите европейски практики.
"Развитието на Пловдив и региона е нашата кауза. Като бивш кмет на града и човек с голям опит в политиката на местно и национално ниво, считам, че гласът ми в парламента ще се чува добре. Ще използвам това, за да защитавам интересните на пловдивчани по най-добрият начин", заяви 5-тият в листата Спас Гърневски.
В програмата "България следващо поколение" е заложена дигитална трансформация на публичния сектор. Един от приоритетите в нея е дигитализирането на ключовите регистри в страната, сподели 16-тият в листата Николай Арабаджиев, който е представител на младежката организация на ГЕРБ.
За политики, насочени към младите хора, говори Мирослав Тенев -17-ти в листата с кандидати за народни представители и ръководител на МГЕРБ в Пловдив. Той обясни, че основната задача е да бъде осигурена среда за социална, професионална и личностна реализация в България. И даде като пример развитието на Пловдив през последните години. С привличането на световни и европейски компании градът е предпочитан за реализация на много млади хора.
Образованието остава основен приоритет в програмата на ПП ГЕРБ, това ще доведе до по-голяма добавена стойност в икономиката, а от там и до по-високи доходи след четири години - минимална заплата 1000 лв. и средна пенсия 600 лв., заяви 18-тият в листата Емил Русинов, които е икономист и общински съветник.
На 04.04.2021 г. коалиция ГЕРБ-СДС е с № 28 в интегралната бюлетина

Main Menu