Корнелия Нинова: Гласувах за промяна и стабилност

04 Апр 2021 11:05

Гласувах за промяна и стабилност - моментът е решаващ за България, излезте и гласувайте. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след като упражни правото си на глас, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Корнелия Нинова чака на опашка пред секцията и заяви пред журналисти, че е изненадана, че толкова рано има толкова висока избирателна активност. Според нея това е похвално.

"Моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой друг да взема решение за настоящето и бъдещето на семействата ви и на децата ви. Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки. Гласувах за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна. Гласувах за справедлива България, за да има чувство за справедливост, бъдеще за народа и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас", каза още Нинова.

Лидерът на БСП призова хората да не се страхуват и да гласуват за настоящето, бъдещето на децата си и на България. "Честит Великден на католиците, на всички на добър час. Бъдете здрави и силни-. Ние сме горд народ, ще се справим с всички предизвикателства и промяната е възможна", заяви още Корнелия Нинова.

Main Menu