Чолаков и Димитров, ГЕРБ: Мисълта за бъдещето е по важна от омразата

21 Юни 2021 14:52

 

„Всички сте имали вечери с прекрасни купони, музиката свири силно, понякога се отпускате и казвате, че плащате цялата сметка. Какво правите на другия ден обаче - музикантите ги няма и сте задлъжнели. За това е важно да вземаме трезви решения”. Това заяви шестият в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-град Костадин Димитров по време на една от поредицата от срещи с работещи в предприятия от леката промишленост.
Той заяви, че резултатите от управлението на ГЕРБ се виждат и усещат и като пример посочи доизграждането на Автомагистрала „Тракия” до Бургас, благодарение на която пловдивчани стигат за два часа до морето.
„Успяхме да постигнем много, да си позволяваме да ходим на почивка в Гърция на море, да имаме по-голямо самочувствие на Балканите”, подчерта Костадин Димитров. Той каза, че през последните седмици се наблюдава кампания за очерняне.
„Това, което може да докоснете и да видите, в него е истината. В него трябва да вярваме”, категоричен бе шестият в листата и кмет на район „Тракия”.
„Тази държава и този град преди десетина години изглеждаха по друг начин. Днес страната ни се развива, градът ни също. Заложете на това, което е сигурно, на хората, които работят и постигат видими резултати, за да не ви измамят”, каза от своя страна Радомир Чолаков.
И той, и Костадин Димитров бяха категорични, че мисълта за бъдещето е по-важна от омразата.
„Убеден съм, че ще вземете правилните решения с № 5 на 11-ти юли”, допълни Радомир Чолаков, който е трети в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС.

Main Menu